Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nové prostory pro naši ambulanci

Od 1.10.2018 ordinujeme v nové ambulanci na adrese Jiráskova 542, Uherský Ostroh.

 

28.9. - 7.10.2018

Proběhlo stěhování ordinace.    krabice.jpg

 

 

 

 

31.8.2018

K dnešnímu dni je dům po kompletní rekonstrukci, připravený k užívání.

 

22.7.2018

Máme vymalováno, dlažba je položená, koupelna a WC se dokončují, první etapa dveří je za námi a prostory vypadají nádherně. Připravujeme žádosti pro úřady, pomaloučku stěhujeme nábytek, který lze postrádat ve staré ambulanci, čekárně a rehabilitační místnosti, montujeme světla, rozhodujeme se o fasádě...

 

3.5.2018

Dokončujeme omítky, malujeme, malujeme a malujeme, v plánu je dláždění podlah, obklady koupelny a WC, v mírně pozdějším plánu dveře, klimatizace, vnitřní vybavení.

 

10.2.2018

Před více než rokem jsme se rozhodli vybudovat nové prostory pro naši ambulanci a když se naskytla příležitost k nákupu domu, který by umožňoval vybudovat bezbariérové prostory a upravit je dle našeho záměru, využili jsme ji. Dům se nachází v Uherském Ostrohu na krásném místě na Láně – ulice Jiráskova 542 (Jiráskovo náměstí).

img_20171213_141336.jpg

Od jara do léta 2017

jsme vyřizovali všechny potřebné dokumenty a projektant pracoval na splnění našich představ, navíc bylo nutné rozšíření záměru o větší část prostor pro bydlení, protože tuto podmínku ukládá územní plán města. Na konci srpna jsme dostali stavební povolení a pustili se do stavby.  Za několik málo měsíců má dům nový půdorys, nové inženýrské sítě, schodiště, okna, vrata, stropy, podlahy, vodovodní přípojku, plynový kotel, podlahové topení, novou střechu, podkroví a spoustu dalšího.

Vzhledem k velmi častým dotazům, jak jsme daleko a kdy už to bude, jsem se rozhodla pacienty využívající internet touto cestou informovat o průběhu rekonstrukce.

V posledním měsíci se pracovalo na zateplování podkroví,  vybírají se světla, následovat budou omítky, dlažby, obklady, dveře, klimatizace … to je pouze zjednodušený popis.

Pracuje se velmi intenzivně a je naší touhou dokončit stavbu a přestěhovat ordinaci co nejdříve, avšak je zde stále ještě mnoho faktorů, které by mohly dokončení zpozdit, takže hrubý odhad je období letních prázdnin 2018.     

 

 

 
 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mapa