Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Archiv

Nalezené příspěvky

Laboratorní přístroj Smart 700/340

Smart 700/340 - přístroj v naší ordinaci slouží k okamžitému stanovení CRP (přesný ukazatel zánětu), glykovaného hemoglobinu (ukazatel dlouhodobé kontroly hladin „cukru“ u diabetiků) a INR (sledování správné léčby warfarinem).

 
7. 11. 2018 | Rubrika: Aktuality

Přístrojové lymfodrenáže

Od října 2015 jsou v ordinaci k dispozici přístrojové lymfodrenáže. Přístrojová lymfodrenáž je vhodná k detoxikaci organismu, při nízké obranyschopnosti organismu (výrazné posílení imunity), při pocitu těžkých a unavených nohou (přináší rychlou úlevu), při otocích končetin, při léčbě lymfedému, pro prevenci a odstraňování celulitidy, výrazně zlepšuje kvalitu pokožky, pomáhá v boji proti nadváze, jako podpora rekonvalescence po zranění, pro relaxaci a regeneraci, jako prevence bolesti svalů.

Bližší informace: http://www.lympha-press.cz/lymfodrenaz-lymfaticky-system-2/

 
7. 11. 2018 | Rubrika: Aktuality

EKG přístroj BTL-08 MT Plus

Jedná se o vyšetření, které slouží ke sledování elektrické aktivity srdce. Pomocí EKG lékař zjistí základní choroby srdce (např. poruchy rytmu – příliš rychlý, příliš pomalý, nepravidelný, prodělané příhody - infarkty, přetížení srdíčka aj.), mělo by být realizováno u lidí po 40. roce života každé 4 roky. V případě akutních potíží jej provádíme ihned.

 
7. 11. 2018 | Rubrika: Aktuality

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky
 


Poslední fotografie


Mapa